Helpot ja herkulliset toastit onnistuvat tällä reseptillä! Siitaketoastit sopivat erinomaisesti esimerkiksi osaksi juhlamenua. Reseptistä neljä toastia.
Ainekset
100 g Emperor minisiitakkeita
1 pieni sipuli suikaleina
öljyä ja voita paistamiseen
suolaa
4 siivua patonkia
öljyä ja voita paistamiseen
pestoa
retiisiä
tuoretta timjamia
Valmistus
Laita pannulle yhtä paljon öljyä ja voita ja anna voin sulaa.
Laita pannulle minisiitakkeet ja sipulisuikaleet ja paista, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä. Mausta suolalla. Nosta sivuun.
Paista öljy-voiseoksessa patonkisiivuja, kunnes ne ovat kullanruskeita ja pinnaltaan rapeita. Valuta talouspaperin päällä.
Levitä patonkisiivun päälle pestoa, asettele päälle sieni-sipuliseosta ja koristele retiisisiivuilla ja tuoreella timjamilla.
Resepti: Pasi Kuronen / Liemi & Linssi Oy
تعليقات