top of page

Siitaketoastit

Helpot ja herkulliset toastit onnistuvat tällä reseptillä! Siitaketoastit sopivat erinomaisesti esimerkiksi osaksi juhlamenua. Reseptistä neljä toastia.





Ainekset

 
  • 100 g Emperor minisiitakkeita

  • 1 pieni sipuli suikaleina

  • öljyä ja voita paistamiseen

  • suolaa

  • 4 siivua patonkia

  • öljyä ja voita paistamiseen

  • pestoa

  • retiisiä

  • tuoretta timjamia



Valmistus

 
  1. Laita pannulle yhtä paljon öljyä ja voita ja anna voin sulaa.

  2. Laita pannulle minisiitakkeet ja sipulisuikaleet ja paista, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä. Mausta suolalla. Nosta sivuun.

  3. Paista öljy-voiseoksessa patonkisiivuja, kunnes ne ovat kullanruskeita ja pinnaltaan rapeita. Valuta talouspaperin päällä.

  4. Levitä patonkisiivun päälle pestoa, asettele päälle sieni-sipuliseosta ja koristele retiisisiivuilla ja tuoreella timjamilla.




Resepti: Pasi Kuronen / Liemi & Linssi Oy

تعليقات


bottom of page